Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede
en hage med spotter og utendørsbelysning

Foto: SG Armaturen

Magisk stemning med utendørsbelysning

Drømmer du om en hage og terasse du også kan nyte på kveldstid? Her gir vi deg gode tips om produkter og muligheter.

Skal du gjøre endringer i hagen, bygge ny platting eller terrasse? Ta kontakt med din lokale Elkonor-elektriker først som sist. Her vil du få gode tips og råd om hvilke muligheter som finnes, og hva som passer hjemme hos deg. LED-belysning har ført til at det stadig lanseres nye og spennende produkter innen utendørsbelysning. Kvaliteten er god, og kostnadene er lave. I løpet av de siste årene har vi gått fra glødepærer på 60W til at vi i dag kan ha ti LED-lamper som bruker samme mengde strøm.

Elkonor leverer lys og belysningsproduker fra SG Armaturen

SG Armaturen er kjent for god kvalitet, og produktene er skapt for norske forhold med kulde om vinteren og varme om sommeren. Se filmen under der Vidar Kvernevold i SG Armaturen forteller om det siste innen utendørsbelysning.

Har du noe du er stolt av? Sett lys på det!

Snakk med din Elkonor-elektriker!

Enten det er det flotte lønnetreet, fasaden eller et blomsterbed, vil det bli enda flottere med lys. Det blir mye enklere å få det resultatet du ønsker hvis du gjør gode forberedelser. Ønsker du nedfelte spotter, spotter i hagen eller andre spennende løsninger, bør du snakke med elektrikeren før du går i gang. Da får du tips om hvordan du best kan tilrettelegge arbeidet slik at du får det resultatet du ønsker.

Effektbelysning gjør høst- og vinterkveldene lysere.

 

Med riktig lys får du god utsikt fra stua hele året. Når kveldene blir mørkere på sensommeren kan riktig lys skape en magisk stemning i hagen og på terrassen.

Vi kan levere ulike typer spotter til innfelling i terrassegulv, på vegg og i tak. I interiørmagasiner og blogger har du sikkert sett noen lekre lyskuler? SG Armaturen har flotte lyskuler i ulik størrelse som er blitt svært populært både i hager og på terrasser. De tåler å stå ute hele året, og du får dem hos din Elkonor-elektriker.

Elkonor har elektrikere over hele landet

Finn din nærmeste elektriker